Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΚΑΡΙΕΡΑ Βιογραφικό Πρότυπο

Πρότυπο βιογραφικού

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι επιχειρήσεις – παραλήπτες δεν ζητούν άλλη από την συνήθη μορφή του CV, όπως αυτή περιγράφηκε παραπάνω και συμφωνεί με το πρότυπο του Europass, του κοινού φορέα πιστοποίησης προσόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για εξοικονόμηση χρόνου και κόπου, μπορείτε να «κατεβάσετε» το ολοκληρωμένο πρότυπο βιογραφικού που παρέχεται από το JobiGator.gr στα Ελληνικά κατά τις προδιαγραφές του Europass, όπως και το δεύτερο, μεταφρασμένο στις γλώσσες των κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα πρέπει να προσαρμόσετε και τα δύο πρότυπα στο δικό σας ιδιαίτερο προφίλ, συμπληρώνοντας τις ενότητες με τα στοιχεία σας ή διαγράφοντας όσες δεν χρειάζεστε.

Το πρότυπο CV της ιστοσελίδας μας σε αρχείο .doc (MS Word) αποτελείται από έναν ενιαίο πίνακα, για καλύτερη διαχείριση των περιεχομένων όσο και των διαχωριστικών γραμμών, ενώ η διάταξη των ενοτήτων και η γραμματοσειρά ακολουθούν το κατάλληλο στυλ. Σημειώνεται δε ότι τα ονόματα και οι ιδιότητες που περιέχονται στο CV είναι φανταστικά, τίθενται για τη διευκόλυνση των χρηστών και πρέπει να αντικατασταθούν.

πρότυπο βιογραφικού κουμπί φόρτωσης, cv template download biutton

Έχει διαβαστεί 3810 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Ιούνιος 2015 14:58
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Διαμόρφωση βιογραφικού

Newsletter

Μείνετε πάντα ενήμεροι στις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα εργασίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(επικοινωνία σχετικά με διαφήμιση)

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΚΑΡΙΕΡΑ Βιογραφικό Πρότυπο