Βρίσκεστε εδώ: Αρχική BLOG Άρθρα
ΑΡΘΡΑ

ΑΡΘΡΑ (41)

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε άρθρα που αφορούν τους τομείς αγοράς εργασίας & εκπαίδευσης τόσο για την Ελλάδα όσο και για το εξωτερικό

13 Φεβρουάριος 2017 Από ΑΡΘΡΑ Προσθήκη σχολίου

 Μια ιδιαίτερα έξυπνη εφαρμογή για εύρεση σταδιοδρομίας από το New College Lanarkshire της Σκωτίας. Εμείς τη δοκιμάσαμε και τη βρήκαμε ακριβέστατη!

An exceptionally smart application for career search from the New College Lanarkshire in Scotland. We tried it and we found it very accurate!

Source: http://www.nclanarkshire.ac.uk/courses/career-finder

18 Ιανουάριος 2017 Από ΑΡΘΡΑ Προσθήκη σχολίου

We provide you with a free extensive list of job boards and job search engines that advertise vacancies in the United Kingdom. Σας προσφέρουμε μια αναλυτική δωρεάν λίστα με όλες τις σημαντικές ιστοσελίδες εργασίας που περιέχουν θέσεις για το Ηνωμένο Βασίλειο.

08 Οκτώβριος 2015 Από ΑΡΘΡΑ Προσθήκη σχολίου

Ο πιο δημοφιλής προορισμός για τους Έλληνες μεταπτυχιακούς φοιτητές είναι αναμφισβήτητα το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό είναι εύλογο, καθώς τα βρετανικά πανεπιστήμια παρουσιάζουν μια σειρά από πλεονεκτήματα, με σημαντικότερα τα εξής:

24 Σεπτέμβριος 2015 Από ΑΡΘΡΑ Προσθήκη σχολίου

Η επιλογή προγράμματος σπουδών για μεταπτυχιακό ή διδακτορικό είναι ένα ζήτημα που απασχολεί πολλούς υποψήφιους φοιτητές κάθε χρόνο. Καθώς η περίοδος των αιτήσεων έχει ήδη ανοίξει για τα αμερικάνικα πανεπιστήμια, σας δίνουμε μερικές πρακτικές συμβουλές για την επιλογή των σπουδών που σας ταιριάζουν. Το άρθρο συνοδεύει μια πλήρης λίστα με τα τριτοβάθμια ιδρύματα ανά πολιτεία.

09 Ιούνιος 2015 Από ΑΡΘΡΑ Προσθήκη σχολίου

Πολλά -ιδιαίτερα αξιόλογα- βιογραφικά δεν στέλνουν τον κάτοχό τους ενώπιον των υπευθύνων HR μιας εταιρείας για την πολυπόθητη συνέντευξη. Φαινομενικά αντιφατικό αποτέλεσμα, το οποίο οφείλεται όμως σε πολύ συγκεκριμένους λόγους, όχι ευρύτερα γνωστούς...

09 Ιούνιος 2015 Από ΑΡΘΡΑ Προσθήκη σχολίου

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 40 φοιτητές είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην πρώτη Soft Skills Academy. Επρόκειτο για ένα διήμερο σεμινάριο ανάπτυξης προσωπικών δεξιοτήτων, καθώς όλο και περισσότερο αυτά απαιτούνται τόσο στην επαγγελματική ζωή όσο και στην καθημερινή ζωή των νέων. Η διοργάνωση, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, απευθύνεται σε φοιτητές και νέους αποφοίτους ανώτατης εκπαίδευσης. Η πρωτοβουλία ανήκει στον φοιτητικό οργανισμό Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου EESTEC LC Athens, ο οποίος προσέλκυσε στελέχη - υπεύθυνους ανθρώπινου δυναμικού από εταιρείες και φορείς, για την εκπαίδευση των συμμετεχόντων. Με αυτήν την ευκαιρία, οι οργανωτική ομάδα παρουσίασε στον JobiGator.gr τη νέα δραστηριότητά της.

Το INNOVATHENS, ο κόμβος επιχειρηματικότητας και καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων συμπλήρωσε την 1η Μαΐου μόλις τον πρώτο χρόνο ζωής! Ωστόσο, έχει γίνει ήδη σημείο αναφοράς της πόλης. Κατόρθωσε όχι μόνο να προσελκύσει συνδέσμους και επιχειρήσεις που ασχολούνται με την καινοτομία αλλά και να διεξάγει πάνω από 120 εκδηλώσεις υψηλής ποιότητας, ανοίγοντας τις πύλες της Τεχνόπολης στο Γκάζι σε χιλιάδες επισκέπτες. Συναντήσαμε τον κύριο Αντώνη Οικονόμου, Διευθυντή του INNOVATHENS, για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τις προοπτικές της καινοτομικής επιχειρηματικότητας και τη στήριξη που παρέχεται σε αυτήν μέσω του κόμβου.

Σελίδα 1 από 3

Newsletter

Μείνετε πάντα ενήμεροι στις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα εργασίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(επικοινωνία σχετικά με διαφήμιση)

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική BLOG Άρθρα