Βρίσκεστε εδώ: Αρχική BLOG Άρθρα Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Νοέμβριος 2014
jobigator: Παρατηρητήριο της Αγοράς Εργασίας - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Νοέμβριος 2014
19 Νοέμβριος 2014 ΑΡΘΡΑ

Ο στόχος του άρθρου είναι η παρουσίαση μερικών απτών παραδειγμάτων που συντείνουν σε μια θεμελιώδη αρχή που καθιστά το όποιο μάρκετινγκ μιας επιχείρησης αποτελεσματικό ή το ακυρώνουν εντελώς. Τα παραδείγματα που δίνονται είναι απολύτως πραγματικά…

18 Νοέμβριος 2014 ΑΡΘΡΑ

Ένα άρθρο βασισμένο σε κείμενο του Τζεφ Χάντεν, όπου αποκαλύπτονται οι βασικότεροι και βασανιστικότεροι λόγοι για τους οποίους οι εργαζόμενοι εγκαταλείπουν τις θέσεις τους. Το περιεχόμενο που ακολουθεί δίνει, ουσιαστικά, ορισμένα κριτήρια επιλογής εργασίας που χρειάζεται να λάβει υπόψη του όποιος θέλει να ενταχθεί στην αγορά εργασίας ή να βρει τον επαγγελματικό προσανατολισμό του.

18 Νοέμβριος 2014 ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήρια! Μπήκατε τη σύντομη λίστα των υποψηφίων για πρόσληψη και είστε για συνέντευξη. Τώρα, μπορεί να χάσετε τη δουλειά από δικό σας σφάλμα. Και να γιατί:

12 Νοέμβριος 2014 ΑΡΘΡΑ

Το πρόγραμμα “Erasmus Νέοι Επιχειρηματίες” έχει ως στόχο την ανταλλαγή νέων και φιλόδοξων επιχειρηματιών μεταξύ των κρατών της Ευρώπης (όχι μόνο της ΕΕ). Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων είτε με μικρή είτε με περισσότερη πείρα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν μαζί με έμπειρους συναδέλφους τους στις χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

04 Νοέμβριος 2014 ΑΡΘΡΑ

Με το παρόν άρθρο επιχειρείται μια επιλεκτική παρουσίαση των ευκαιριών για χρηματοδοτούμενες σπουδές στο εξωτερικό. Οι υποτροφίες,  που απευθύνονται κυρίως μεταπτυχιακές, διδακτορικές και μεταδιδακτορικές σπουδές, αφορούν ένα μεγάλο εύρος ερευνητικών πεδίων και μπορούν να αποδειχθούν μια καλή αφετηρία για καριέρα στην Ευρώπη ή στην Αμερική.

Newsletter

Μείνετε πάντα ενήμεροι στις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα εργασίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(επικοινωνία σχετικά με διαφήμιση)

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική BLOG Άρθρα Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Νοέμβριος 2014