Βρίσκεστε εδώ: Αρχική BLOG Άρθρα jobigator
jobigator

jobigator

Ο jobigator είναι ο διαχειριστής αυτής της ιστοσελίδας

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) παρέχει σε άτομα ηλικίας 18-35 την ευκαιρία αμειβόμενης πρακτικής άσκησης. Η προκήρυξη απευθύνεται σε όλα τα άτομα που ενδιαφέρονται να εργαστούν σε έναν πολιτιστικό οργανισμό διεθνούς βεληνεκούς. Το πρόγραμμα προσφέρεται μέσω αποκλειστικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για την Επανεκκίνηση & Ενίσχυση των Νέων.

60 θέσεις θα είναι διαθέσιμες συνολικά. Προκειμένου να διασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή επίδραση και ο ευρύτερος δυνατός αντίκτυπος  του προγράμματος πρακτικής άσκησης έχει χωριστεί σε δύο τύπους. Κάθε τύπος θα ακολουθήσει τη δική του διαδικασία επιλογής:

i. 25 θέσεις, οι οποίες αφορούν πρακτική άσκηση στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ. Η επιλογή για τις θέσεις αυτές θα γίνει μέσω κλήρωσης παρουσία συμβολαιογράφου, στην οποία θα συμμετάσχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι χωρίς να  απαιτούνται ιδιαίτερες εκπαιδευτικές προϋποθέσεις ή εργασιακή εμπειρία

ii. 35 θέσεις, οι οποίες αφορούν πρακτική άσκηση σε (καθένα από τα) διάφορα τμήματα του ΚΠΙΣΝ. Η επιλογή για τις θέσεις αυτές θα γίνει από μία δεξαμενή υποψηφίων που θα προκύψει μέσω κληρώσεων παρουσία συμβολαιογράφου όπως εξηγείται παρακάτω, ενώ θα ακολουθήσουν προσωπικές συνεντεύξεις με στελέχη του ΚΠΙΣΝ. Για αυτόν τον τύπο πρακτικής άσκησης, τίθενται προϋποθέσεις πτυχίου ή διπλώματος, καθώς και πιστοποιημένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Οι υποψήφιοι θα ζητηθεί να υποβάλουν αίτηση μέσω της σελίδας SNFCC.org/internships, επιλέγοντας την κατηγορία Όλα τα Τμήματα. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, 35 θέσεις θα είναι διαθέσιμες. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να σημειώσουν το γνωστικό τους πεδίο, επιλέγοντας μεταξύ των παρακάτω:  

 1. Οικονομικά, Διοίκηση, Marketing & Παροχή Υπηρεσιών (Διοίκηση Επιχειρήσεων Οικονομικά & Χρηματοοικονομικά, Τουρισμός, Υπηρεσίες Φιλοξενίας κ.λπ.)
 2. Ανθρωπιστικές Επιστήμες (Ιστορία, Φιλολογία, Γλωσσολογία, Φιλοσοφία, Παιδαγωγικά κ.λπ.)
 3. Θετικές Επιστήμες & Επιστήμες Υγείας (Μαθηματικά, Βιολογία, Ιατρική και παραϊατρικές ειδικότητες , Πολυτεχνικές σχολές , Αγροτικές Επιστήμες, Περιβαλλοντικές Επιστήμες, Πληροφορική, κ.λπ.)
 4. Κοινωνικές Επιστήμες (Νομική, Πολιτικές Επιστήμες, Κοινωνιολογία, Ψυχολογία, Κοινωνική Ανθρωπολογία, ΜΜΕ & Επικοινωνία κ.λπ.)
 5. Αρχιτεκτονική, Τέχνες και Πολιτισμός (Διαχείριση Πολιτιστικών Οργανισμών, Εικαστικές και Παραστατικές Τέχνες, Πολιτιστική Κληρονομιά, Ιστορία της Τέχνης, Γραφιστική, Design κ.λπ.)

Προϋποθέσεις & Δικαιολογητικά

 • Οι θέσεις είναι ανοιχτές σε όλους έως 35 ετών με δικαίωμα εργασίας στην Ελλάδα
 • Προϋποτίθεται για την υποβολή της αίτησης ισχύων Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ)
 • Αντίγραφο ποινικού μητρώου (υποβολή μετά την κλήρωση)
 • Επαρκής γνώση της Ελληνικής γλώσσας (έλεγχος μετά την κλήρωση)
 • Πιστοποιημένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας επιπέδου Β2 
 • Πτυχίο πανεπιστημίου ή τίτλος σπουδών  από μεταλυκειακή επαγγελματική σχολή που απαιτεί τουλάχιστον 3 έτη φοίτησης σε ένα από τα προαναφερθέντα πεδία

Θα γίνει έλεγχος των τίτλων σπουδών των υποψηφίων και θα ακολουθήσει σειρά κληρώσεων (μία για κάθε γνωστικό πεδίο) ενώπιον συμβολαιογράφου μεταξύ των υποψηφίων που πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις. 35 υποψήφιοι και 10 επιλαχόντες θα κληρωθούν από κάθε πεδίο δηλ. συνολικά  175 υποψήφιοι και 50 επιλαχόντες.

Περίοδος αιτήσεων: 5 Μαΐου - 19 Μαΐου 2017 (16:00)

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ (σύνδεσμος) 

 

UNIque Days Φέτος και για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Unique Minds (φοιτητικός, εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός), στοχεύοντας στην διευκόλυνση της ακαδημαϊκής αναζήτησης των μαθητών, διοργανώνει τη δωρεάν διημερίδα ακαδημαϊκού προσανατολισμού "Unique Days" στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στις 10 και 11 Απριλίου 2017, με επίκεντρο τις σπουδές στις σχολές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). 

Σελίδα 1 από 133

Newsletter

Μείνετε πάντα ενήμεροι στις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα εργασίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(επικοινωνία σχετικά με διαφήμιση)

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική BLOG Άρθρα jobigator