Βρίσκεστε εδώ: Αρχική BLOG Ειδήσεις Απολογισμός προγραμμάτων επιμόρφωσης του προγράμματος «Επιχειρηματική Υπευθυνότητα και Αειφορία-Ευ Αειφορείν»

Απολογισμός προγραμμάτων επιμόρφωσης του προγράμματος «Επιχειρηματική Υπευθυνότητα και Αειφορία-Ευ Αειφορείν»

17 Αύγουστος 2015 Από ΕΙΔΗΣΕΙΣ Προσθήκη σχολίου
Βαθμολόγησε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα επιμορφωτικά προγράμματα με τίτλο «Δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης», τα οποία υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του έργου «Επιχειρηματική Υπευθυνότητα και Αειφορία-Ευ Αειφορείν». Οι συμμετέχοντες ήταν στελέχη επιχειρήσεων του Δήμου Αθηναίων και επιμορφώθηκαν σε καλές πρακτικές εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στους τομείς της κοινωνικής πρόνοιας, της  ανάπτυξης του περιβάλλοντος και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Στόχος των επιμορφωτικών προγραμμάτων ήταν η απόκτηση της απαραίτητης τεχνογνωσίας προκειμένου οι επιχειρήσεις, μέσω εξειδικευμένων σχεδίων δράσης, να υιοθετήσουν πρακτικές ΕΚΕ, να διασυνδεθούν με κοινωνικούς φορείς (δημοτικές δομές, ΜΚΟ, κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις) ώστε να αναπτύξουν το κοινωνικό τους αποτύπωμα.

Η πράξη «Επιχειρηματική Υπευθυνότητα και Αειφορεία-Ευ Αειφορείν» υλοποιείται στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», η πράξη συγχρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο» με τη συνεργασία της Εθελοντικής Ανθρωπιστικής Δράσης ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΝΙΑ, του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει διαβαστεί 473 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Αύγουστος 2015 21:48
jobigator

Ο jobigator είναι ο διαχειριστής αυτής της ιστοσελίδας

Ιστότοπος: https://www.facebook.com/jobigatorgr

Προσθηκη νεου σχολιου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Newsletter

Μείνετε πάντα ενήμεροι στις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα εργασίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

(επικοινωνία σχετικά με διαφήμιση)

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική BLOG Ειδήσεις Απολογισμός προγραμμάτων επιμόρφωσης του προγράμματος «Επιχειρηματική Υπευθυνότητα και Αειφορία-Ευ Αειφορείν»